De Nassau
De Nassau
De Nassau is een middelbare school in Breda. Al vanaf 2016 werken we samen met De Nassau aan hun branding. Van het ontwikkelen van hun logo en huisstijl tot de activatie ervan. We zorgen dat alles tot in de puntjes klopt!
De Nassau

Modern (tablet)onderwijs waar zelfontplooiing centraal staat

De Nassau kwam naar ons toe met de vraag of wij een nieuwe website konden verzorgen. Uiteraard, maar al snel kwamen we er samen achter dat het niet duidelijk was wat er op de nieuwe site moest komen en wat het moest uitstralen. Tijd om terug te gaan naar de basis.

De Nassau

Voordat we begonnen met het ontwerpen van een logo en huisstijl zijn we gaan praten met medewerkers, leerlingen en ouders van leerlingen. Zo kregen we een goed beeld van De Nassau; een school waar ze continu bezig zijn met de zelfontplooiing van hun leerlingen stimuleren. Dit hebben we als basis gepakt voor de visuele identiteit. De huisstijlelementen zijn afgeleid van origami, een vouwkunst waar je van een plat papier de mooiste creaties kan maken.

De huisstijl kwam tot leven op de verschillende middelen die we voor De Nassau hebben gemaakt. Van folders en flyers tot de website en beursstands. Tot op de dag van vandaag wordt de visuele identiteit consistent doorgevoerd, om zo de juiste associaties op te roepen bij de relevante doelgroepen.

De Nassau
Bekijk meer cases op
byron.nl of ga naar
de volgende case.

Let's work together.