MHB
MHB
MHB is een producent van stalen profielen voor binnenpuien en buitengevels. Ze leveren niet zomaar stalen profielen, maar de sterkste en slankste ter wereld! Daarnaast gaat dit bedrijf terug tot 1667. Hun jarenlange historie zorgt ervoor dat ze het vier na oudste familiebedrijf in Nederland zijn.
MHB

Sinds 1667 is de eeuwenoude ambacht van staalmeesterschap overgedragen van vader op zoon

Toen MHB bij ons kwam, sloot hun visuele identiteit niet meer aan bij het bedrijf.  Hun rijke historie, gecombineerd met hun sterke drive om te innoveren en R&D als een van de belangrijkste afdelingen moest terugkomen in hun nieuwe visuele identiteit.

Met hun visie ‘Bring more light & space to architecture’ en hun lange verleden zijn we aan de slag gegaan om een bijpassende visuele identiteit te creëren.

MHB

Geïnspireerd door lichtinval, de blik naar de toekomst en uiteraard de slanke stalen profielen hebben we een logo en huisstijl gecreëerd die perfect aansluit bij het merkverhaal van MHB. In de typografie vind je een knipoog naar het rijke verleden van het bedrijf.

Het merkverhaal en visuele identiteit van MHB zijn vastgelegd in een brandbook. Het vertrekpunt van het merk en tevens een goed naslagwerk voor partners van MHB.

Op dit moment zijn we bezig met de activatie van de identiteit door het ontwikkelen van diverse middelen en een prachtige nieuwe website. Stay tuned for more!

MHB
Bekijk meer cases op
byron.nl of ga naar
de volgende case.

Let's work together.